Tilbake til toppen
Dele
  • Kreative fotoprodukter og kort med særpreg finner du på KREATIVT STUDIO
  • Fast pris på frakt uansett volum - 59,-

Stoff for skaperglede!

ZIKK-ZAKK 13. november 2021 0 comments

Se alle stoffkvalitetene fra Spoonflower

Stoff som gir skaperglede og kreativitet!

Jeg er på stadig jakt etter inspirerende stoffer og i tillegg til gode utvalget i norske nettbutikker har jeg falt pladask for Spoonflower. De holder til i USA, og har også fabrikk i Tyskland.

Det fantastiske med deres konsept er at stoffet produseres for hver enkelt bestilling. Inne på deres hjemmeside er flere tusen mønsterdesignere, og det er mulig å bestille stoff i den kvaliteten man ønsker. Jeg har funnet design hvor jeg har bestilt stoff i både jersey og bomull.

Prisene er noe høyere enn hos andre butikker, men de kjører flere kampanjer i måneden, og ofte til gode rabatter og av og til også frakfritt!

JEG SYR PÅ BESTILLING
Ønsker du et produkt på Zikk-Zakk med et helt spesielt stoff, anbefaler jeg at du tar en titt på Spoonflower. Når du har funnet ønsket stoff, sender meg info i en e-post til kundeservice@zikk-zakk.no og jeg bestiller både stoff og syr for deg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.