Tilbake til toppen
Dele
  • Sjekk også inn på KREATIV STUDIO for mine kort og postere med særpreg

  • Fast pris på frakt 49,-
  • Gratis frakt ved kjøp over 399,-

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.zikk-zakk.no 

Personvern

Denne personvernerklæringen informerer om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger når du benytter våre tjenester og om dine rettigheter.

Personopplysninger som innhentes og behandles

Vi innhenter personopplysninger for å tilby og forbedre vår tjeneste til deg. Ved bruke av våre tjenester kan vi be om personopplysninger for å ta kontakt eller identifisere deg. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer, e-post adresse og bruksdata. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenesten.

Vi selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart.

Formålet med behandling av personopplysninger

For å ta kontakt og tilby våre tjenester

For å gi tilgang til våre tjenester

For å sende relevant informasjon

For å gi kundeservice og støtte

Lagringstid

Dine personopplysninger blir lagret så lenge du er kunde hos oss, og i minst tre år etter at tjenestene og kundeforholdet er avsluttet. Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i minst fem år, slik det er påkrevd i henhold til norsk regnskapslovgivning. Utenfor kundeforhold slettes personopplysninger etter at databehandlingen er avsluttet.

Rettigheter

I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende oss en e-post (gunvor@kreativepartner.com).

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kontaktinformasjon

gunvor@kreativepartner.com

Din Kreative Partner – Gunvor Lie, Skranevegen 107, 5252 Søreidgrend

Informasjonskapsler

Websiden benytter ikke identifiserbare opplysninger via informasjonskapsler for å måle trafikken på websiden og for å forbedre brukeropplevelsen. Om du ikke aksepterer bruk av informasjonskapsler kan du slå av «cookies» i din nettleser.

Vi bruker følgende tjeneste:

Handlekurv

Nettsiden husker hvilke varer du har lagt inn.